Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Autrans

Het unieke van Autrans komt voort uit het feit dat wij 40 jaar expertise hebben opgebouwd op het gebied van automatische en handgeschakelde transmissies. Onze klant staat centraal in denken en handelen. Snelheid, onderdelen op voorraad, afspraak nakomen zijn een paar basiselementen om de eindgebruiker zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Autrans werkt continu aan verbetering. Onze taak is om ervoor te zorgen dat wij samen (met dealer, importeur en leasemaatschappij) een klant bedienen en niet alleen onze functies aan het uitvoeren zijn.

Autrans Parts en Service B.V. is sinds de oprichting in 1981 gegroeid tot de grootste revisie specialist van Nederland, met veel contacten in Europa. Autrans is gevestigd in Lunteren en Tilburg. Inmiddels levert Autrans 3.000 revisies per jaar. Autrans werkt in Nederland met 40 enthousiaste medewerkers. Een fundament om op te bouwen. Of het nu gaat om de revisie van automatische of handgeschakelde versnellingsbakken of levering van onderdelen, voor een kleinere onderneming of een multinational, alle zaken worden tot in de details geregeld. Wie met Autrans samenwerkt kan rekenen op toonaangevende service en snelle levering. Onze kennis en ervaring stellen we graag ter beschikking.

Beweging
Onze klanten zijn voortdurend in beweging. Merkdealers, importeurs, universelen, eindegebruikers, rebuilders en leasemaatschappijen. Ook het wagenpark bij laatstgenoemde doelgroep is geen statisch geheel. Daarom zitten wij dicht bij onze klanten en leveranciers. Er bestaat geen leasemaatschappij die geen lagere r.o.b. kosten wil. En dealers weten inmiddels dat als de r.o.b. kosten laag zijn het leasetarief ook lager is en er meer auto's van zijn merk/type verkocht worden. Een slimme dealer denkt twee keer na. Autrans heeft diverse samenwerkingsverbanden met grotere dealergroepen en leasemaatschappijen en werkt transparant; de klant weet wat de kosten zijn, hoeveel onderdelen er gebruikt worden en wat het arbeidsloon is. Dat zie je al als je bij Autrans binnenstapt, geen geheimen, alles open.

Pro-activiteit
Van Autrans mag men een soepel draaiende organisatie verwachten. Waarbij we niet afwachten, maar actief met alle partijen meedenken. Kostenontwikkelingen pakken nooit uit als verrassing en problemen worden aangepakt voordat ze daadwerkelijk een probleem worden. Wij bieden een alerte serviceorganisatie, gedegen advies en een snelle afhandeling van alle zaken.

Flexibiliteit
Uw behoeften staan bij ons centraal. Daar stemmen wij ons product en onze adviezen op af. U heeft altijd een vast team dat weet wat er speelt en welke afspraken er met u zijn gemaakt. Ook vragen we u regelmatig gericht naar uw ervaringen. Hiermee kunnen we onze service continu verbeteren. Bij Autrans werken mensen met de wil om te verbeteren.

Expertise
Revisie vraagt om kennis op vele terreinen. Kostenbeheersing, kennis van voertuigen, inkoop en diagnose. Binnen het Autrans netwerk is alle kennis aanwezig. Dankzij onze sterke marktpositie behalen we substantieel voordeel bij inkoop. Voordeel dat direct doorwerkt in de tarieven. Op het terrein van garantie en coulance hebben we ruimere marges om iets extra's te kunnen doen. De klant krijgt de beste oplossing tegen de laagste kosten.


Groen ondernemen

Iedereen praat tegenwoordig over "duurzaamheid". Een term die steeds modieuzer en belangrijker wordt maar weet men eigenlijk hoe duurzaam revisie is? Revisie is een van de eerste vormen van "groen ondernemerschap", er worden immers minder grondstoffen verbruikt. Bij een revisie product hergebruiken en recyclen we, de onderdelen die gereviseerd worden blijven weg van de stortplaats en het onderdeel hoeft niet opnieuw vervaardigd te worden, er wordt minder afval verbruikt met alle voordelen van dien.

Revisie is een uitstekend alternatief voor nieuw; het is goedkoper, duurzamer en een gereviseerd product wordt met de nieuwste, vaak gemodificeerde onderdelen geconstrueerd, zodat het altijd dezelfde, of zelfs betere prestaties levert

Autrans Lunteren

  • WhatsApp :06-82569569
  •  
  • Openingstijden:

  • Ma t/m Vr 08.00 - 17.00 uur

Autrans Tilburg

  •  
  • Openingstijden:
  • Ma t/m Vr 08.00 - 17.00 uur

×

Werken bij Autrans?

Dit is een unieke kans om deel uit te maken van ons veelzijdige team! Heb jij zin om aan de slag te gaan?

Bekijk vacatures