Referenties

 • Koen Swaans

  Beste,

  Bedankt voor het maken van mijn Vitesse bak van de Porsche 911, heb nieuwe aandrijfassen gemonteerd en ben er een ritje mee gaan maken rijdt super goed!

  Mvg Koen Swaans

 • Ronald van Oerle

  Gisteren de nissan murano opgehaald. En hij is weer helemaal top

  Hij rijd weer als een zonnetje.

  Hartelijk dank voor jullie goede zorgen.


  Met vriendelijke groet,

  Ronald van Oerle

 • Arie Vlasblom

  Na telefonisch contact kreeg ik eerder een afspraak voor een diagnose. De uitkomst was heel helder en de service was perfect. Een heel erg prettig en professioneel bedrijf! Zeer tevreden.

 • Tim Brink

  Beste Jeroen en team,

  Op aanraden van een vriend heb ik Autrans gebeld voor de reparatie/revisie van de ZF handbak in mijn BMW 320 d uit 2012. Het was mijn laatste hoop omdat er geen bak te krijgen was en andere revisiebedrijven steevast te kennen gaven niets met deze bak te kunnen.

  Jeroen zei echter: “ik zou niet weten waarom niet”. Zodoende is de auto na akkoord op de offerte (met een overigens zeer nette prijs), op transport gegaan naar Tilburg en rijd ik nu alweer een paar duizend km rond. De auto rijdt heerlijk terwijl ik dacht dat ik de laatste meters in mijn fijne wagen gemaakt had. Heel veel dank, ik beveel jullie van harte aan!

  Vriendelijke groeten, Tim Brink, Alkmaar

 • Har Steeghs

  Beste Autrans,

  bedankt voor jullie mail, en nogmaals mijn complimenten voor de klantvriendelijke benadering, zowel bij de persoonlijke ontvangst door jullie en het team in Lunteren als de via mijn contacten via de telefoon.

  Met vriendelijke groet,

  Har Steeghs

  Nissan Qashqai

 • Peter Schoenmakers

  Hallo allemaal Ik heb een Range Rover Sport en de automatische versnellingsbak bij 125000 km laten flushen & verversen Echt geweldig je voelt helemaal niets meer van het schakelen als nieuw

 • Reinier Persenaire

  Autrans is een absolute aanrader!

  De automatische versnellingsbak van mijn VW Transporter had het begeven en na enig speurwerk bleek dat er in Nederland maar weinig bedrijven zijn die hier iets mee kunnen. Op aanraden van bekenden, contact gezocht met Nico van Autrans.
  Een behoorlijk kostbare ingreep bleek al snel maar ik was al lang blij dat hij wel gerepareerd kon worden.
  De bus is blind op transport naar Lunteren gebracht alwaar de volledige revisie is uitgevoerd.
  Ondertussen was de communicatie per mail en telefoon bijzonder goed!! Dit is iets wat de meeste bedrijven vandaag de dag niet onder controle hebben.
  Op de dag van ophalen zijn mijn zoontje en ik van het station in Lunteren opgehaald door een collega en naar de werkplaats gebracht.
  Mijn eerste indruk was bijzonder positief. De werkplaats zag er uit als een smetteloze operatiezaal, zeer professioneel!

  Mijn bus rijdt en schakelt weer als nieuw, bedankt Nico en collega's!!

 • Raymond

  Al eerder heb ik allerhande revisies aan mijn Volvo XC60 in den landen laten uitvoeren bij op zich gekwalificeerde bedrijven.

  Steeds bleef na revisie een bepaald bijgeluid bestaan. Ten einde raad heb ik contact opgenomen met het bedrijf Autrans in Lunteren. Vanuit Enschede is dat niet om de hoek. Maar na het eerste telefoongesprek was het duidelijk; dit is niet enkel en alleen op papier een gespecialiseerd bedrijf, maar daadwerkelijk een organisatie met veel vakkennis, gedrevenheid en coulance.

  Na inmiddels jaren als piloot en vlieginstructeur in onze professionele luchtvaart werkzaam te zijn geweest, staat voor mij een ding vast. Dit bedrijf heeft de benodigde expertise in huis, wat überhaupt vereist is om in de luchtvaart te mogen en kunnen opereren.
  In Nederland zijn er nog wel uitstekende bedrijven, maar helaas worden deze allengs schaarser.


 • Peter

  Beste Jeroen en Nico,

  Het heeft even geduurd maar eindelijk heb ik de auto weer in eigen beheer en de eerste kilometers (500 km) alweer op de teller staan.

  Helaas kan ik niet zeggen dat de auto weer schakelt als vanouds. Want zoals de auto nu schakelt zo goed heeft deze nog nooit geschakeld.

  Dank!

  Met vriendelijke groet,

  Peter

 • Jos Bezems

  Beste Jeroen Trapman,


  Ik wil graag even laten weten dat ik erg tevreden ben met mijn gereviseerde automaat van de Nissan Qashqai.Hij rijdt weer als een zonnetje !!!
  Autrans heeft deskundige en uitermate vriendelijke medewerkers .
  Zelfs de auto was netjes gewassen!!!


  Dank hiervoor.
  Met vriendelijke groet
  Jos Bezems

 • Anton Plattel

  Volvo c70 bekeken. Binnen half uur was het de heren duidelijk. Versnellingsbak lijkt niet het probleem. Aandrijfassen. Geweldige service! Snel netjes en prima prijs.

 • Rob Vendel

  Eerst Autrans Lunteren zien en dan............. Ook ik ben onder de indruk van de kennis&kunde van Nico en zijn mannen. De Powershift bak in mijn V70 (2010 en 167.000 km op de teller) moest een volledige revisie ondergaan. Na diagnose was dit de oplossing om mijn Volvo "een tweede leven te geven". Dit gunde ik hem en mezelf. Voorwaar geen onbenullige ingreep waarvan ik nu kan zeggen dat de Volvo en ik meer dan blij zijn met het resultaat van de beloofde zorgeloze kilometers. Wat een geweldig bekwaam bedrijf met een fijne 'huisstijl". Chapeau met dank en groet, Rob Vendel

 • Lonneke

  Beste Jeroen,

  Dank voor de goede service, ben goed en vriendelijk geholpen vanochtend.

  Ben ook blij met het resultaat.

  Met vriendelijke groet,

  Lonneke

 • Hans Wiersema

  Misschien loop ik wat te hard van stapel maar ik moet zeggen dat ik gelijk al onder de indruk was bij binnenkomst. Mooie kijk in de werkplaats super clean en na diagnose werd gelijk aangeboden dat ik hem kon laten staan.Ik stemde gelijk toe ik twijfelde niet. Woensdagmorgen gebracht en donderdag een telefoontje dat het allemaal goed gelukt is .Nou dat kon ik ook wel merken toen ik er weer instapte het lichte bokken was verdwenen en hij sneed boterzacht door de versnellingen als nieuw. En dan de prijs die was in mijn geval na informatie bij andere dikke 250 euro goedkoper . En wat ook top is dat ze drie maanden garantie geven . Maar mocht er tussentijds iets zijn of gebeuren kon ik gelijk bellen volgens de lady aan de balie. Bij mij was het DTC storing drukregeling : Electrokleppen vervangen hydraulisch brein regeling revisie uitgevoerd Update geinstalleerd Transmissie afgevuld met nieuwe olie . Ben gelijk al tevreden . ik zou naar mijn inziens ook wat service en vriendelijkheid betreft geen betere weten Al heb ik dit natuurlijk niet zo vaak aan de hand. Het aanbevelen waard . Chapeau voor het Autrans team Groetjes , Hans Wiersema

 • Loos luc en Eric Patijn.

  Geachte Heer Dennis,

  dit bericht om U en uw medewerkers te bedanken voor de goede zorgen en service aan de Heer Pattijn zijn wagen.(Peugeot 307 SW)

  Naar Ik vernam had hij zich vergist van datum en melde hij zich een dag te laat !.....

  Wat ik nadien vernam over Julie dienst en onthaal ivm de herstelling is formidable, dat houd je voor onmogelijk bij ons in België.

  Niets dan lof over Uw firma! Aanbevelingswaardig wat ik zal verder doen.

  Een dezer maak ik ook een afspraak om mijn versnellingsbak eens te spoelen met nwe olie(Peugeot 306 cabriolet 1.6 aut.)

  Graag tot dan.


  Met vriendelijke groeten Loos luc en Eric Patijn.

 • E. Feenstra

  Ik kreeg dit adres van iemand uit Hoorn, zelf woon ik in Purmerend. Ik heb mijn versnellingsbak door Autrans laten repareren en niets dan lof. Ze hebben alles waargemaakt wat ze mij hadden beloofd. EEN WARE AANRADER.

 • R. Aapkes

  De bak schakelde al niet meer lekker en toen Autrans deze spoelde, kwam er wel veel metaalslijpsel uit. Wat was kapot aan t gaan? Een totale revisie is een dure grap met een 8traps en toen ik aan de beurt was kreeg ik er ook nog een verstuiverprobleem erbij en ik kwam op 5 cilinders aan. Dat bleek geen punt, dat werd dan meteen ook maar gerepareerd. Joepie. Toen na de revisie de bak toch niet helemaal zuiver schakelde, werd er niet omheen gedraaid, en hebben ze de bak voor de tweede keer elkaar gehaald en er een iets ander type koppelomvormer ingezet. Kreeg meteen ook maar een vangende auto mee, wel zo netjes. Dat maakte een groot verschil: De overgangen zijn nu echt super glad, je voelt ‘m niet schakelen. Heel erg dik tevreden en zit weer graag op de weg met weer heel veel rijplezier.

 • Michel Uiterwijk

  Top service en onwijs veel kennis van zaken.


 • Claudia Christern

  Uitstekende service, snel en. eer beleefd en vriendelijk!!!

 • Peter Bakker

  Correct geholpen, afspraak is afspraak.

 • Henk van Aernsbergen

  Ze hebben de "electronica" van de versnellingsbak vervangen en de VW Beetle schakelt weer geweldig.. erg blij mee..

 • Bram Snijders

  Na problemen met mijn auto en het vooral niet weten hoe op te lossen bij de VW dealer maar eens bij Autrans aan geklopt. Deze mensen weten echt waar ze mee bezig zijn en zijn experts op hun vlak. Helpen je gewoon goed zonder alleen maar op geld verdienen uit te zijn..... Er prettige ervaring gehad.. Nogmaals heel hartelijk bedankt.

 • Roy van Heiningen

  De grootste zo.n beetje in zn soort..kwaliteit en vakmanschap

 • K Dijkman

  Door ander bedrijf doorverwezen naar Autrans ter controle van koppelomvormer. Prettig en vlot telefonisch te woord gestaan. Ik kon op korte termijn er nog tussendoor. Met monteur proefrit gedaan. Gelukkig is er niets aan de hand. Erg prettige indruk gekregen van het bedrijf. Professioneel, vriendelijk. Ziet er netjes uit. Mocht ik in toekomst nog een automaat moeten spoelen of een reparatie aan mijn versnellingsbak nodig hebben, is dit het adres dat ik moet hebben. Dank voor de service!

 • Dolores Pallares

  Nico bedankt voor je snelle reaktie op mijn mail, je klantgericht handelen door te plannen voor onze vacantie en het doen van een perfecte job binnen de afgegeven realistische prijs; chapeau.

 • Jan Doornenbal

  Goed bedrijf. Vakmanschap en vakkennis.

 • Erwin van der Louw

  Vakmensen weten waarover ze het hebben, de service is uitstekend. Erg vriendelijk personeel.

 • De Haan Strijen

  Goededag, het bestaat gelukkig nog, top service en vriendelijkheid en behulpzaam. Dikke 10.

 • Mark Haaksman

  Na wat heen en weer ge-app met Nico besloten de bak van de VW Tiguan 4 motion te laten spoelen. Heldere informatie en geeft vertrouwd gevel voor de komende vakantie kilometers, aanrader!


  Mark, Amersfoort

 • Bas Rovers

  Hoi Jeroen (en collega's),

  Wilde je nog even bedanken voor de service en de uitstekende werkzaamheden. Ik rijd nu al weer een paar weken rond in mijn Cadillac en geniet er met volle teugen van. Hij is weer helemaal hoe hij moet zijn.

  Geef maar door aan de mannen dat ze puik werk hebben geleverd!

  Met vriendelijke groet,

  Bas Rovers

 • Naushad Kallan

  Geachte heer Trapman,

  Helaas voor mij is de auto onder me neus vandaan verkocht dus moet de afspraak van a.s. woensdag afzeggen.

  In ieder geval heeft u en het bedrijf een positief indruk achter gelaten bij me. Alleen al de wijze hoe de telefoon wordt opgenomen geeft mijn zoveel vertrouwen.

  Deskundigheid en vooral professioneel en houding om echt problemen te verhelpen niet alleen telefonisch maar ook per mail. Ik voelde me gewaardeerd als mogelijke klant. Dank u voor dit. Je raakt namelijk soms gewend dat bedrijven minder behulpzaam zijn.

  Mijn complimenten alom.

  Met vriendelijke groet,

  Naushad Kallan

 • Sven van Opstal

  Goedemiddag Autrans,

  Nadat ik vorige maand al succesvol de DSG transmissie van de Passat van mijn schoonvader door jullie heb laten reviseren, inclusief Mechatronic. Was nu mijn S80 aan de beurt, 227500 km en een bak die nog prima werkte, maar door de flush schakelt de auto nóg beter, nóg soepeler. Kan Autrans aan iedereen aanraden: service- en klantgericht en kennis van zaken!

  Sven van Opstal

 • Gerhard Slaman

  Beste,

  Gister mijn auto opgehaald een Saab 900 cabriolet turbo uit 1987 met 200.000 km op de teller. De auto ging niet meer voor of achteruit, op aanraden van autobedrijf Looze uit Heemstede naar Autrans gegaan. Top revisie, service en binnen budget.

  hartelijk dank. Gerhard Slaman

 • P.R. Schütte

  Heren,


  Kort geleden hebben jullie de bak van mijn Volvo S80 vernieuwd !

  Ik wil mededelen dat ik onder de indruk was van de service en vriendelijkheid.

  Tevens kan ik meedelen dat ik voor mijn gevoel weer een splinternieuwe auto heb, je beseft niet hoeveel minder de auto soepel ging rijden in die jaren. (maar ja, 290.000 km)

  met vriendelijke groet

  P.R. Schütte

 • Eric Gully

  Hello Mr. TRAPMAN,

  I returned to Lille with a gearbox like new.

  Thank you and all your team for your very good reception and the quality of your service.

  Best regards.

  Eric Gully

 • Ron van de Kamp

  Beste Bianca.

  De auto weer thuis en hij rijdt weer als een zonnetje.

  Dank voor de fijne afhandeling en contact en een dikke pluim voor het bedrijf.

  Mocht ik ooit weer wat hebben dan sta ik bij jullie op de stoep.

  Vr gr Ron v.d.Kamp

 • J. Schuiling

  Na een geslaagde volledige revisie september 2017 van de automaat van mijn volvo xc 90 meende ik toch weer wat slechter schakelen op te merken."Kom maar even langs" dan kijken we er naar. "Even" werd een test rit van bijna een half uur waarin geen afwijking werd vastgesteld. Toch werd er een afspraak gemaakt om de versnellingsbak olie te controleren. Dat gebeurde vandaag nadat de olie volledig was afgetapt, geen bijzonderheden geconstateerd. Nieuwe olie en weer een testrit, alles functioneert zoals het hoort. "Rijdt u zelf een maandje en kijk het even aan, als u niet tevreden bent dan maken we een nieuwe afspraak". Prima service, en geen bijkomende kosten!! Chapeau voor Jeroen Trapman en zijn mensen.

 • R. Plas

  De automaat van mijn XC70 2005 klapte door slijtage van het kleppenhuis. Om alleen het kleppenhuis te vervangen bij 320,000 km is te risicovol. Na een telefonisch overleg met Jeroen Trapman en een heldere prijsopgave afgesproken een volledige bakrevisie door Autrans te laten doen.

  Jeroen nam alle tijd om te laten zien wat Autrans doet, en is hier heel open in.

  Zeer goede indruk, en zoals ik vooraf al verwachtte schakelt de XC70 weer als nieuw!

  Het was 100 km rijden terwijl dichterbij ook revisie mogelijk was maar toch blij voor Autrans te hebben gekozen.

  Met vriendelijke groet,


  R.Plas

 • Dhr Kroon

  Beste Ton,

  Zojuist gebeld om de afspraak voor donderdag a.s. definitief te maken (flushen Audi). Kreeg Jeroen Trapman aan de lijn. Daarbij meteen aan hem genoemd dat de BMW een succes is: ik voel allerlei dingen die ik voorheen normaal ben gaan vinden, maar die nu toch echt anders en veel fijner zijn/gaan: zoals het meer to-the-point terugschakelen en het inleggen van de achteruit etc. Het was prima besteed geld; jullie hebben mijn auto alle aandacht gegeven.

  Hartelijke groet,

  Maarten kroon
 • J. de Hoog

  Ik heb de versn.bak van mijn mercedes 280 laten laten reviseren omdat deze niet mer goed schakelde. Na revisie bleek er toch nog een storing in de printplaat van de versn.bak te zitten. Ik mocht direkt terug komen met de auto. Bleek toch dat de printplaat in de bak niet in orde was. Autrans heeft direkt een nieuwe besteld en geplaatst, door Mercedes de software in laten lezen, maar bleek niet goed te zijn. Merc zei dat het aan de bak lag maar Autrans hield voet bij stuk en dat het aan de nieuwe printplaat lag. Als bewijs heeft Autrans de oude plaat weer gemonteerd en bleek de auto weer goed te schakelen, behoudens de eerdere storing. Op aandringen van Autrans heeft Mercedes alsnog weer een nieuwe printplaat besteld, deze werd weer gemonteerd en door Mercedes opnieuw ingelezen. Nu bleek de bak wel goed te schakelen. Zeer veel werk en moeite is er door Autrans ingestoken om samen met Mercedes alles goed te krijgen en alles onder de garantieperiode van 1 jaar. Een warme douche voor dit bedrijf en personeel. Een dikke 9 en kan dit bedrijf zeer aanbevelen.


 • Rein Trompert

  Jeroen,

  De beste wensen voor het nieuwe jaar!

  Na 600km rijden kan ik niet anders zeggen dan : zeer tevreden en rijdt als nieuw!!

  groetjes,

  Rein Trompert

 • Jaap Jonk

  De automaat van mijn Saab 9.3 haperde, uiteindelijk besloten tot complete revisie. Er bleek een onverwacht en gecompliceerd probleem waardoor alles 3 weken duurde... Maar dan het goede nieuws; Autrans heeft doorgewerkt totdat de zaak weer perfect voor elkaar is. En voor al het extra werk hoefde ik niet extra te betalen, de rekening bleef het afgesproken bedrag. En dat onverwacht extra werk niet berekend wordt vind ik echt heel erg top! En de Saab vliegt weer over de weg.

 • J. Hamersma

  Wat een verademing hier krijg je direct iemand aan de lijn, geen ellenlang verhaal welk nummer u moet kiezen nee direct contact. De foutcodes doorgegeven en men wist direct hoe dit probleem moest worden opgelost. En tevens direct de prijs genoemd welke ook klopte met de afrekening. Kom in de autobranche maar zelden tegen. De wagen afgeleverd de volgende avond gebeld, men wilde smorgens eerst nog in de auto gaan rijden en zouden daarna bellen. En inderdaad om 9.00 uur gebeld dat de auto gereed was. En hij loopt weer als nieuw. Een dikke 8,5 voor dit bedrijf. Ik kan ze echt aanbevelen.

 • Eric Remmelts

  Geachte heer Trapman, beste Jeroen,

  Nu rijdt mijn VW California zoals je mag verwachten na een totale revisie. Ik ben blij dat ik de ingreep nu bij Autrans heb laten uitvoeren!

  Met vriendelijke groet en grote dank,

  Eric Remmelts

 • E. van 't Hoenderdaal

  Beste Jeroen en alle medewerkers van Autrans,

  Normaal gesproken ben ik niet zo van de recensies maar voor Autrans maak ik graag een uitzondering. Een paar maanden geleden begon de rijstand indicatie van onze Audi te knipperen. Paar foutcodes gaven aan dat er een onlogische rijstand werd aangegeven. Zodra deze storing verschijnt in het dashboard is het schakelen met flippers aan het stuur niet meer mogelijk. Ook de achteruit sensoren vielen dan uit. Daarnaast kon ik niet meer in de sport stand rijden. De problemen werden steeds erger dus werd het tijd om hier wat aan te doen. Via de eigen garage verwezen naar Autrans en ik heb er een mail aan gewaagd. Wat meteen opvalt is de vlotte en duidelijke communicatie. Een afspraak werd gemaakt en de auto op woensdag gebracht. De telefoon ging twee dagen later al dat de wagen weer klaar was. Gewoon top !! De TCM computer is gereviseerd, de foutcodes eruit en nieuwe olie en software erin. De wagen ken ik niet meer terug. Vlotte reactie op het gas en zeer precies schakelen met de multitronic. Wat een genot. Autrans staat voor klantgerichte dienstverlening en transparante communicatie. Zeer aan te bevelen bedrijf dat je graag en goed helpt. Waar vind je dat tegenwoordig nog??

  Juist, bij Autrans in Lunteren. Mensen, erg veel dank !!!

 • Bert Jaap

  Inmiddels alweer aardig wat kms gemaakt vanmiddag en de Espace rijdt heerlijk soepel, rolt lekker!

  Prettig weekend

  Bert Jaap

 • Ivo Vroemen

  Beste mijnheer Ton Hendriks,

  Bedankt voor de mooie foto's . Word zeer gewaardeerd. Tevens is het goed te merken dat e.a. er aan is gebeurd. De Accord schakelde voorheen al zeer stil en gedemt naar nu is het helemaal als nieuw. Mijn compliment aan u en uw team.

  Tot wederziens,

  Groetend Ivo Vroemen

 • Handelsonderneming Eestermans Den Haag

  Autrans Jeroen Trapman en medewerkers, complete revisie automatische transmissie VW T5 . Bedankt voor de snelle service , onze bedrijfsauto schakelt weer als nieuw. Top vakwerk en top service ! thanks

 • Roland Janssen

  Zeer tevreden over werkzaamheden. Mijn automaatbak van mijn peugeot 307 is volledig gereviseerd en rijd weer als nieuw. Vooraf een juiste prijsopgave en netjes volgens afspraak klaar.

 • Henk Hijnen, Hijnen onderhoud

  Vandaag mijn T5 opgehaald, ok het kost wat meer als bij een ander, maar als je gaat rijden, dan voel je toch de ervaring van dit bedrijf. Dennis en Jeroen, klasse!

 • Dirk Smink, dorpsgarage Nieuw Buinen

  Jeroen, Anton, Astrid, Bianca, Rik, Ton en alle andere medewerkers van Autrans Lunteren.... Wil ik bij deze bedanken voor de support de afgelopen jaren met kennis delen mbt automatische transmissie's en meer. Autrans laat hiermee zien niet alleen op technisch niveau voorop te lopen, maar ook zeer snel en duidelijk te kunnen communiceren met de klant, iets wat niet overal vanzelfsprekend is. Ga zo door! Hartelijke groeten, Dirk Smink

 • Derk van Rossem

  Dag Autrans,


  Dank voor jullie reactie, hulp en uitleg, en de professionele benadering. Erg prettig!


  Groet!

 • Koen Scherer

  Beste Jeroen, merci!

  De automaat schakelt prima, bijzonder hoor, net alsof mijn Volvo weer net uit de fabriek komt!

  Nogmaals dank! Jullie zijn duidelijk professionals!

  Het is een perfect voorbeeld van duurzaam ondernemen, ik ga het doorgeven aan de volvo 850 club hoor! Bedankt voor de korting!

  Ik kom over 80.000 km terug voor het verversen van de olie.

  Ik heb nog een vraag. Is het nu achteraf duidelijk welk onderdeel de storing veroorzaakte? Waar zat zichtbare slijtage?

  Koen Scherer

 • R. van Eeden

  Automaat BMW E90 loopt weer als een zonnetje. Geen geschok meer bij tot stilstand komen en soepeler in het geheel. Revisie Mechatronic. Dank Autrans!

 • Autoservice Arendse

  Zoals gewoonlijk weer zeer vakkundig geholpen en de onderdelen al de volgende dag in huis!

  Top bedrijf!

  Groetjes Wil

 • F. van Dijk

  Met een zeer specifiek probleem van mijn Volvo V70 automaat naar Autrans Tilburg gegaan, nadat mijn lokale garage het niet meer wist. Testrit van meer dan een uur gemaakt om het probleem te lokaliseren. Na een uur was het de conclusie dat het niet de automaat was (wat een dure reparatie scheelt) Toen ik wilde betalen werd gezegd dat dit gewoon service was, en niets verschuldigd was. Waar kom je dit nou nog tegen? Dikke pluspunten voor de kennis en vriendelijkheid van het team daar :)

 • Bert van der Vliet

  Hartelijk bedankt voor de snelle en zeer goede service VW Transporter loopt weer als een treintje en we kunnen gelukkig toch nog lekker op vakantie.

 • Henk Bolhuis

  Zeer goed geholpen. Hebben de automatische transmissie gecontroleerd, gelukkig goed. De kosten € 49.- fantastisch.

 • Dick Brekoo

  Op advies van Toyotadealer contact gezocht om de problemen bij de automaatbak op te lossen. Uw medewerker Dennis stelde vast dat het electronische gedeelte de storingen veroorzaakten, niet de versnellingsbak dus. Dennis stelde voor het electronische gedeelte op de sturen naar hun vestiging in Lunteren en daar te repareren, ook sprak hij duidelijk het kostenplaatje met ons door. Zo gezegd, zo gedaan we zouden de auto binnen 5 werkdagen gerepareerd op kunnen halen. Omdat de medewerker, die het elektronische gedeelte zou repareren een slecht privebericht kreeg kon de reparatie pas later worden verricht door hem. We waren de auto 2 weken kwijt daardoor maar de problemen met schakelen zijn gewoon opgelost. Diep respect voor de medewerker die hiermee belast was en speciaal voor ons de reparatie alsnog verrichtte. Ook mijn dank aan Dennis en Jeroen m.b.t. het gegeven advies en de klantvriendelijkheid .

 • Mw Brons

  Bedankt voor de vriendelijke en snelle service!

 • P.J.A. Dungelmann

  Hartelijk dank voor de offerte. Ben ondertussen met het staartstuk van de versnellingsbak en de aandrijfas naar jullie bedrijf in Tilburg geweest om e.e.a. te laten beoordelen. De yoke vd aandrijfas en de bushing in het staartstuk verkeren in perfecte staat en hoeven derhalve niet vervangen te worden. Wat een eerlijk antwoord en goede service, hoefde ook zelfs niets te betalen. Ben lid van de Cadillac Club Nederland en zal het bovenstaande zeker melden.

 • Ben Moser

  Versnellingsbak

  Jullie hebben het probleem met de Audi prima opgelost door te flushen.

  Mijn hartelijke dank,

  Ben Moser

 • Nico J. Treur

  Versnellingsbak

  Ik wilde je even laten weten dat de bak van de Jaguar XF er goed van “opgeknapt” is na het flushen. Soepeler rijden en schakelen en lijkt ook stiller.

  Met vriendelijke groet,


  Nico J. Treur

 • STB Taxi

  service

  Namens STB Taxi hartelijk dank voor alle geboden hulp en begrip. Wij zijn erg onder de indruk van de door u geleverde prestatie! Toppers!


  Dhr Bakboord

 • Arthur Nootens

  service

  Uiterst tevreden van Flushen, schakelt weer als nieuw. Vriendelijke en vlotte bediening.


  Arthur Nootens

 • John Janssen

  service

  Hallo Jeroen

  Het onderdeel is in goede staat ontvangen, meteen gemonteerd en de bak schakeld weer als nieuw.

  Bedankt voor de goede service, John Janssen

 • Jan Bassa

  media-documenten

  Beste heer Trapman,

  De Chrysler rijdt weer heerlijk. Het is duidelijk merkbaar dat de bak een beurt heeft gehad.


  Jan Bassa

 • Hans Boerhof

  service

  Iedereen is welkom bij Autrans!

  Met vriendelijke groet,

  Hans Boerhof

 • Ignaas Vermeiren

  Versnellingsbak

  Beste heer Trapman,

  bij deze wil ik u bedanken voor de vriendelijke ontvangst en snelle service welke ik bij Autrans mocht genieten. Uw vriendelijke monteur heeft mij enige interessante dingen laten zien. Wat de Focus betreft: ik heb zo de gewoonte om het schakelen enigszins te forceren door met het gaspedaal te spelen. Tevoren genereerde ik hierdoor ongewild soms een ietwat agressief schakelen. Na de flushing lukt mij geen enkel "schakelfoutje" meer, de bak pardoneert alles op uitermate zachte wijze. Ik zal dan ook niet nalaten om deze interventie en in het bijzonder uw bedrijf aan te bevelen bij familie en kennissen.

  Met vriendelijke groet,

  Ignaas Vermeieren

 • Maarten van der Krogt

  Versnellingsbak

  Afgelopen maandag ben ik even langs geweest voor de diagnose van de versnellingsbak van mijn auto (Audi A4). Ik wil even laten weten dat ik daar zeer tevreden over ben. Ook is het fijn dat de uitslag positief is en dat de bak prima schakelt. Wat ik erg prettig vind is dat er geen "verkoopterreur " op mij is losgelaten, wat ik soms ervaar bij "gratis" aanbiedingen.

  Ik wens jullie goede zaken en als het nodig is, kom ik zeker naar Autrans!

  Vriendelijke groet,

  Maarten van der Krogt.

 • Bart & Nicoliene Melk

  media-documenten

  Beste Jeroen en collega’s,

  Nogmaals dank en leuk dat ik even mocht kijken hij jullie in de “keuken”.

  Met vriendelijke groet

  Bart & Nicoliene

  (familie Melk)

Schrijf een review

×

Werken bij Autrans?

Dit is een unieke kans om deel uit te maken van ons veelzijdige team! Heb jij zin om aan de slag te gaan?

Bekijk vacatures