In memoriam Cees van de Bunt (22-05-1953 / 21-05-2019)

22-05-1953 / 21-05-2019


Met veel verdriet berichten wij u, dat op 21 mei, 4 uur voor zijn verjaardag onze zeer gewaardeerde collega Cees van de Bunt op 65 jarige leeftijd is overleden.

Autrans Parts & Service BV verliest hiermee een zeer gedreven werkplaats chef en collega. Cees heeft op geheel eigen wijze, vanaf de start van Autrans Parts en Service, 38 jaar geleden, een enorme bijdrage geleverd aan ons succes. Iets langer dan een jaar geleden kregen wij te horen dat Cees ziek was.

Deze ongelijke strijd ging Cees aan op een manier die tekenend voor hem was, altijd positief, met humor, doorzettingsvermogen en volledig vertrouwend op het feit dat hij weer terug zou komen bij Autrans om zo zijn pensioen in te kunnen gaan, vertrouwend op het feit dat hij beter zou worden.

Helaas mocht het niet zo zijn. Dapper en strijdlustig tot het laatste moment is hij in het bijzijn van zijn vrouw Yvonne en dierbaren ingeslapen.

Wij zijn Cees enorm dankbaar voor hetgeen hij voor ons bedrijf heeft betekend en zullen hem nooit vergeten, Cees was een stukje Autrans, Cees was aanwezig.

Wij wensen Yvonne en zijn familie heel veel sterkte en kracht om dit verlies te verwerken. Het team van Autrans leeft volledig met ze mee,

Namens Autrans Parts & Service, Jeroen Trapman.

×

Werken bij Autrans?

Dit is een unieke kans om deel uit te maken van ons veelzijdige team! Heb jij zin om aan de slag te gaan?

Bekijk vacatures