Autrans op Youngtimer event Amsterdam 2018!

ZO 27 MEI, AMSTERDAM

Youngtimer Event, het evenement voor auto’s uit de jaren 70/80/90, zal dit jaar plaatsvinden op zondag 27 mei. Met gepaste trots presenteren wij onze nieuwe plek: de NDSM Loods in Amsterdam zal het nieuwe decor worden van het meest veelzijdige auto evenement van Nederland.

VEELZIJDIG

De kracht van het evenement blijft ongewijzigd: een bijzondere mix van glorie en vergane glorie uit de youngtimer periode. Alle merken zijn vertegenwoordigd: van Fiat tot Ferrari, en van Mini tot Mercedes. Veelzijdigheid alom!

INDUSTRIEEL

Youngtimer Event vindt in 2018 plaats in en om de NDSM Loods met een grootte van meer dan 7500m2 (!). De voormalige scheepswerf in Amsterdam kent een rijke historie. Tegenwoordig is NDSM een populaire festival locatie: creatief, rauw en met veel karakter.

RETRO

En laat ons dat nou net goed passen! We houden ons bekende recept: alle auto’s uit de jaren 70/80/90 zijn welkom. Echter, meer dan ooit wordt Youngtimer Event een festival dat je meeneemt naar vroeger, met retro, vintage, design, muziek & foodtrucks.

Bezoek Autrans op deze leuke veelzijdige beurs voor een speciale flush aanbieding!

Tickets
Tickets bedragen € 15 aan de deur, maar zijn op www.youngtimermagazine.nl met korting te bestellen voor € 12. Kinderen t/m 4 jaar zijn gratis, van 5-12 jaar € 5.

×

Werken bij Autrans?

Dit is een unieke kans om deel uit te maken van ons veelzijdige team! Heb jij zin om aan de slag te gaan?

Bekijk vacatures